Një nga vendet më të mira që duhen vizituar në dimër, është ndoshta liqeni Baikal në Rusi.

Ky vend është më fantastik në shkurt e në mars, kur liqeni është ngrirë dhe temperaturat janë disa gradë nën zero.

Por në të njëjtën kohë, ajri është i thatë dhe qielli është çuditërisht plot diell dhe pa re.

Të gjitha këto kushte krijojnë pamjet më fantastike në një prej liqeneve më të mëdhenj e më të pastër në botë.

FOTO GALERI
2/13
dhe kthjelltësia bën që të marrë nuanca nga më magjiket.

Top Channel