Pamje të tmerrshme tregojnë se si 1000 qen mbahen të mbyllur në kafaze të vogla e pa kushte në një fermë për mish në Korenë e Jugut, e cila funksionon totalisht sipas ligjit.

Aktivistët për të drejtat e kafshëve shkuan te ferma në Korenë e Jugut dhe bënë fotografi, të cilat tregojnë kushtet e tmerrshme ku mbahen ato kafshë që quhen si miku më i mirë i jeriut.

Aktivisja që iu afrua tha se fare pranë ishte një deng me kocka e me erë kutërbuese, ndërkohë që qentë mbaheshin në kafazë hekuri, edhe pse temperatura ishte shumë e lartë.

Kafshët rriten për t’u shitur për mish gjatë festivalit Boknal, i cili zhvillohet tani. Kjo do të thotë që qentë që shihen në këto pamje ka shumë gjasa të jenë therur pak pasi të jenë fotografuar.

Aktivistja thotë se ndjesia ishte shumë e tmerrshme dhe se ka qarë për një orë në makinë pasi u largua që aty, pasi çdo veprim është i ligjshëm nga shteti i Koresë së Jugut dhe s’bëjnë dot asgjë për t’i shpëtuar.

FOTO GALERI
2/8
Kjo do të thotë që qentë që shihen në këto pamje ka shumë gjasa të jenë therur pak pasi të jenë fotografuar.

Top Channel