Digitalb dhuron dekoderat/ Përfitoni dhjetëra kanale me filma, sport dhe për fëmijë

01/10/2019 15:23

Top media në fakt ka zhvilluar teknologjinë për t’ju përgjigjur kërkesave të strategjisë së vitit 2012.

Digitalb ka ofruar dekoderat me numrin me të madh të transmetimeve televizive.

Me anë të dekoderit tokësor që në pikat e digjitalb merret falas duke bërë një abonim tre mujor, mund të ndiqni të gjitha kanalet televizive shqiptarë, programet e televizionit shteteror por edhe tv klan dhe televizionet e tjera

Top Channel