Fatkeqësisht për shumë njerëz është e vështirë të gjendet energjia dhe motivimi për ditën herët në mëngjes.

Megjithatë, këto katër këshilla do t’ju ndihmojnë:

-Vendoseni alarmin në këndin tjetër të dhomës.

-Sigurohuni të depërtojë drita në mëngjes dhe shmangeni atë gjatë natës.

-Fillojeni ditën me dush të freskët dhe mëngjes të shijshëm.

-Gjeni pasionin. Vendosini vetes qëllime çdo ditë dhe qëndroni të lumtur me çdo fazë që e arrini.

Top Channel