Micky Haxhiislami : Japonezët në intervistë pune duan detaje për vendlindjen. Po nuk njohe rrënjët e tua nuk të konsiderojnë. 

10/08/2019 16:17

Micky Haxhiislami ka rreth 17 vite që jeton në Japoni, ku drejton dhe biznesin e tij. 

Në mbarë Japoninë jetojnë diku rreth 55 shqiptarë. Japonezët  njihen me karakteristika të veçanta si: respekti dhe disiplina. 

Janë të vështirë në bashkëpunim dhe shumë të emancipuar. 

Micky Haxhiislami ka luajtur një rol të rëndësishëm në promovimin e Kosovës dhe Shqipërisë në Japoni ndër vite.

Top Channel