Gentian Toshkezi:Më thonin që në SHBA maksimumi do punosh në piceri. Jeta ime pësoi ndryshim 360 gradë

27/07/2019 20:00

Gentian Toshkezi u largua nga Shqipëria për studime në Francë.

Midis zgjedhjes së kthimit në Shqipëri dhe emigrimit në SHBA, Gentiani zgjodhi të emigrojë dhe të vazhdojë studimet dhe specializimet në SHBA .

Fillimet në SHBA ishin shumë të vështira dhe ai është përballur me shumë sfida, dhe me shumë skeptikë.

Sot punon si mjek në një nga spitalet më të njohura në SHBA .

Top Channel