Është inauguruar sot në ish-Fushën e Aviacionit në Tiranë godina “Poli i Drejtësisë”, ku do të vendosen institucionet e reja që janë ngritur në kuadër të reformës në drejtësi. “Poli i Drejtësisë” do të shërbejë si godinë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë, Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Shkollën e Magjistraturës.

Në ceremoni morën pjesë drejtuesit e institucioneve të drejtësisë dhe institucioneve të tjera shtetërore, si dhe përfaqësues të ambasadave të akreditura në Tiranë.

Gjatë ceremonisë u betuan edhe magjistratët e rinj të Shqipërisë.

  Leyla Moses-Ones: Vetting-u po funksionon, SHBA do i qëndrojë në krah Shqipërisë

FOTO GALERI
2/22

Top Channel