Fotografë e National Geographic kanë aftësinë qët’ ju bëjnë të ndaloni gjithçka dhe t’i ngulni sytë tek ta në frikë.

Si momenti i saktë që një delfin thyen sipërfaqen e ujit, ose kur një nënë luane e kap me gojën e saj të voglin ose nëse një balenë miqësohet me një grup turistësh.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel