“Pranojeni veten siç jeni”/ Femra që thyejnë ‘perfeksionin’

03/07/2019 17:19

Në vend të të menduarit më të keq për veten dhe trupin tuaj, lëreni bikini tuaj të jetë një simbol i forcës, pranimit dhe bukurisë, duke festuar formën unike, kthesa dhe papërsosmëritë që të bëjnë të shkëlqejë.

Shembulli më i mirë janë rastet e mëposhtme

FOTO GALERI
1/13

Top Channel