Ka përfunduar procesi i votimit në Bashkinë e Durrësit dhe atë të Shkodrës.

Në garë për kryetare bashkie në Durrës ishin Valbona Sako e PS-së e cila kryeson me 34026 vota. Ndërkaq, rivalja e Sakos, Valbona Sakollari e BD mori 3629 vota.

Në Shkodër fitues ishte Valdrin Pjetri i PS-së.

Top Channel