14 vite më parë, shtetasi Mark Bobnaj, nga Shkodra do të niste një betejë ligjore për të mbrojtur pronën e tij, e cila u tentua ti jepej dikujt tjetër.

Në këto kushte ai i’u drejtua proceseve gjyqësore.

Pas 10 vitesh seanca gjyqësore, Marku arriti të fitonte të drejtën e kërkuar, por sërish prona nuk i regjistrohet në emrin e tij, për shkak se sot janë në administratë, po të njëjtët persona, që asokohe tentuan ti tjetërsonin pronën.

Në këto 14 vite sorollatje, ai thotë se është lodhur nga të gjitha institucionet shtetërore dhe ka humbur shpresat.

Top Channel