Verë dhe portokalle në Peshkopi/ Festa me humor dhe muzikë

21/06/2019 16:35

“Verë dhe Portokalle” u zhvendos në Peshkopi mbrëmjen e së enjtes.

Dhe nuk kishte si të pritej më bukur humori, sarkazma dhe batuta mes dibranëve.

Ngjarje te tilla kulturore janë të rralla në Peshkopi ndaj dhe vetë aktorët kanë një lutje.

Top Channel