Sokol Elqeni është larguar në moshën 18 vjeçare nga Shqipëria.

Ai ka udhëtuar 3 here drejt Greqisë duke udhëtuar ilegalisht nëpërmjet shtigjeve të maleve. Sokoli ka studiuar për regji, dhe punon aktualisht si regjisor dhe si kameraman.

Në rrëfimin e tij ai ka treguar se do të realizonte një film për jetën e tij dhe emigrimin.

Top Channel