22 gjëra që ndodhin vetëm në Rusi

22/05/2019 15:54

Legjendat thonë se nën një shtresë të trashë të borës ruse jetojnë njerëz që kurrë nuk buzëqeshin, që janë miq të arinjve etj etj.

E pra, legjendat nuk janë kurrë të vërteta, edhe pse ato mund të duken interesante. Realiteti në këto vende të ftohta është shumë më interesant dhe përfshin banje në gropa akulli dhe shumë të tjera.

Për më shumë lexoni më poshtë.

Top Channel