Duka dhe Dukesa e Sussex kanë publikuarr fotografi të reja nga dasma e tyre për të shënuar përvjetorin e tyre të parë.

Harry dhe Meghan publikuan një përmbledhje të 14 imazheve.

“Secili prej jush e bëri këtë ditë edhe më kuptimplotë.”, thanë ata.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel