Një studim një herë tregoi se nëse njerëzit duhet të zgjidhnin midis aftësisë për të fluturuar dhe fuqisë për të qenë të padukshëm, shumë prej tyre zgjodhën mundësinë e parë. Edhe pse ne nuk mund të fluturojmë, dronët tonë munden dhe mund të kemi një pamje të asaj që toka është nga lart me këtë teknologji të avancuar.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel