Wake Up/ Bruno i “Revolt Klan” tregon arsyen pse po investon në karrierë solo

03/05/2019 13:00

Përveç se këndon ai shkruan dhe krijon muzikë. E kemi fjalën për Bruno Pollogatin që të gjithë e njohin si Brunon e ” Revolt Klan” që prej 10 vitesh.

Një kantautor i ri në moshë, por projektet muzikore nuk i kanë munguar asnjëherë. Përveç se me grupin e tij “Revolt Klan”, Bruno është ngjitur në festivale të ndryshme muzikore dhe solo.

Së fundmi projekti i tij muzikor titullohet “Pa ty”, i cili në fakt është i treti në radhë si solist. Por për më tepër rreth karrierës së tij do të na flasë vetë ai, nëse do vazhdojë të ndjekë karrierën si solist apo edhe si themelues i “Revolt Klan”.

Top Channel