Në episodin e “Diaspora” është reportazhi i Marko Cakës, aktori i cili ka arritur të realizojë ëndrrën e tij dhe të ketë një karrierë të suksesshme në Hollywood.

Marko Caka emigroi ilegalisht në Greqi në vitin 1992. Në Greqi jetoi për 19 vjet dhe më pas vendosi të largohej drejt Amerikës.

Për rreth 10 vjet ai ishte korrespondent i disa mediave dhe gazetave. Marko u birësua në Greqi nga nga një familje Greke, dhe gruaja që e birësoi për Makon do të jetë gjithmonë si një nënë e dytë.Kriza ekonomike greke ishte një nga faktorët e largimit të tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Janë mbi 80 filma ku Marko Caka ka interpretuar, si dhe ai ka qenë pjesë e klipit muzikor të J Balvin.

Aktualisht ai është duke punuar në disa filma ne Hollywood. Si arriti ai të ishte pjesë e audicioneve në filmave të Hollywood? Dhe si Steven Spielberg zgjodhi nga një numër shumë i madh aplikuesish në audicion Marko Cakën.

Rrëfimin e plotë të Marko Cakës do të mund t’a ndiqini sonte në orën 20:00 në kanalin e Top Channel në Youtube.

Top Channel