Ndalesa e gazetares Ilnisa Agolli, në kuadër të promovimit të “100 Fshatrave” kësaj here na sjell në vëmendje resurset natyrore dhe kishat e shumta në fshatin ku flenë perënditë.

Aty, në Boboshticën e bukur të Korçës. E cila në fakt, është shquar për traditat dhe zakonet e veçanta duke dëshmuar dhe një herë, se ky fshat është pika e duhur e referimit për turizmin e kultit dhe atë familjar.

Top Channel