Diaspora/ Luan Hallulli: 14 vjeç u largova me skaf drejt Italisë, familjen e kontaktova pas 7 muajsh

20/04/2019 20:00

Luan Hallulli jeton me bashkëshorten dhe tre fëmijët në Abruzzo, në Pratola Peligna.

Ai është president i Shoqatës Italo-Shqiptare si dhe drejton një kompani ndërtimi.

Ardhja në Itali, në vendin e shpresës ishte ëndrra e tij.

Në korrik 1992, në moshën 14 vjeçare ai udhëtoi drejt Italisë me një skaf në mënyrë ilegale, dhe arriti të shkonte në Bari.

Top Channel