Në kanalin e Top Channel në Youtube transmetohen live audicionet e përgjithshme të Top Talent sezoni i dytë.

Përgjatë paradites dhe drekës do të mund të ndiqni një transmetim maratonë serinë e tretë dhe të fundit te audicioneve të aplikuesve për sezonin e dytë të talent show-t.

Pas rihapjes së aplikimeve nga produksioni për 24 orë javën e kaluar, numrit total të aplikuesëve i janë shtuar rreth 110 aplikues të rinj.

Sot rreth 220 persona do të jenë prezent në audicioneve të përgjithshme. Janë 3 kategoritë e konkutrimit : Gazetar, Prezantues, Interpretues. Show do te jetë në 10 javë në transmetim dhe nis në muaji Maj, çdo të premte në prime-time.

Top Channel