Pjesa më e madhe e njerëzve në botë kur planifikojnë pushimet, kontrollojnë gjithçka për hotelin ku do qëndrojnë nga cilësia te çmimi dhe në të shumtën e rasteve ky i fundit përcakton edhe vendimin final.

Por për një kategori tjetër njerëzish, çmimi nuk përbën problem dhe nuk e kanë të problem që të paguajnë nga 1 mijë euro deri në 11 mijë të tilla.

Më poshtë keni edhe disa prej hoteleve më të kushtueshëm në botë, ku të kaloni një natë është e barazvlefshme me fitimin e viteve punë për shumicën e banorëve të këtij planeti.

FOTO GALERI
2/22
"Katër Stinët, Tajlandë

Top Channel