Premiera e “Dhoma 12” në TKOB, mirëpritet nga spektatorët e shumtë

10/02/2019 14:25

E gjithë shfaqja është e ndërtuar në 15 personazhe kryesorë, të cilët janë edhe solistët e veprës. Në qendër është individi rreth të cilit rrotullohet gjithçka, jeta, historitë, hyrjet dhe daljet në dhomat e jetës dhe ndalesa, ose harresa.

Në 12 dhoma luhen 12 ngjarje, emocione, ndjesi, kujtesa apo disfata. Kjo vepër e zhanrit kontemporan është një krijim origjinal i dy koreografive. Me një intensitet të lartë lëvizjesh, emocioni përcillet edhe me elementët e jashtëm skenik të Renold Sulajt, ndriçimin dhe teknologjinë që përbëjnë të gjithën.

Në rolin kryesor Eltion Merja realizoi më së miri elementët e vështirë koreografikë, duke i ofruar publikun energjinë e tij dhe emocionin e tij në interpretim.

Premiera absolute e TKOB “Dhoma 12” na bën të kthejmë vështrimin tek vetja, tek dhoma në të cilën lind dhe vdes diçka prej nesh. Dhe e gjitha kjo u shkri me ndjesitë e spektatorëve në sallë, që e duartrokitën fort shfaqjen.

Top Channel