Një dramë tërheqëse, e zhvilluar në sfondin e guroreve të mermerit të Karraras. Mes revoltave shoqërore, në një Itali që është në prag të Luftës së Parë Botërore, tregohen dy histori dashurie plot pasion.

Dashuria e Brando Pricit, një punëtor i ri guroreje, i cili ka një pasion të fortë me Silvian, gruan e bukur të Korrado Korradit, pronarit të gurores së mermerit.

Pastaj është dashuria e pastër midis dy të rinjve idealistë. Tomaso Fabiani dhe Madalena Prici, e cila është shërbyese te vila “Korradi”.

Të gjithë protagonistët duhet të luftojnë për dashuri, ideale, pushtet dhe drejtësi…

“DASHURI DHE SAKRIFICË”, nga 11 shkurti në Top Channel, nga e hëna në të premte, ora 16.00.

Top Channel