Koleksionistët shqiptarë janë një “grusht” njerëzish që ruajnë dhe mbrojnë me fanatizëm artefakte e fonde që i përkasin kombit shqiptar.

Shumë prej të cilave, pa drojë, mund të themi se nuk i kanë as muzetë apo institucionet përkatëse të shtetit.

 

Top Channel