Oligerti është përgjegjës i pjatës së suflesë!

Ai e nxjerr të papërgatitur si duhet, padyshim shef Renato nuk e pranon, për këtë arsye ja thyen pjatën dhe të tjerat ja kthen mbrapsht.

Top Channel