Suzana krijon konfuzion në kuzhinë pasi nuk gjen spinaqin në magazinë!

Erioni shkon në frigorifer dhe gjen një pako spinaq të ngrirë, por ajo që gjen Shef Renato është një thes me spinaq të freskët dhe të mendosh që Suazana nuk e kishte parë!

Top Channel