Për të gjithë publikun, Angela Martini shuan kurreshtjen.

Duke folur për njohjen me partnerin, ajo shprehet se kjo ka ndodhur në një festë në  shtëpinë e tij dhe në kuzhinë janë parë për herë të parë.

SHIH VIDEON:

  Vip Club/ Si u njoh Angela Martini me partnerin e saj?

 

Top Channel