“Portokalli” është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri

Shih videon: Bukra dhe Luzja (Fshesa dhe lavatricja Miele)

  Portokalli, 25 Nëntor 2018 – Bukra dhe Luzja (Fshesa dhe lavatricja Miele)

Top Channel