Eshtrat e patriotit Mid’hat Frashëri, do të kthehen në atdhe. Dritëhijet e figurës së tij, sonte, në orën 22.00 në Top Show me Alban Dudushin.

A merr fund ‘mërgata e dyfishtë” e Lumo Skëndos? Përse mbetet figura më e diskutueshme në historinë e Shqipërisë? Roli si personalitet kulturor dhe politik.

Këto janë disa nga pikat që do të diskutohen me të ftuarit, Agron Shehaj, deputet i PD-së, historianët Nevila Nika, Romeo Gurakuqi e Mariglen Kasmi si dhe Dorian Koci, drejtor i Muzeut Historik Kombëtar.

Top Channel