Fiks Fare sjell sonte historinë e dhimbshme të një gruaje të dhunuar vazhdimisht nga ish-bashkëshorti, me 6 urdhra mbrojtje nga gjykate, e cila tashme kërkon të shpëtojë nga dhuna djalin e saj 5-vjeçar.

Ajo akuzon ish-bashkëshortin se dhunon fëmijën e tyre, te cilin e rreh me thupër.

Ajo ka kërkuar ndihmën e policisë, prokurorisë, por askush nuk mori masa për të shpëtuar nga dhuna djalin e mitur.

Prokuroria nisi hetimet 40 ditë pas denoncimit dhe nuk mori asnjë masë për shpëtimin e fëmijës nga dhuna e babait.

Ndërkohë, përmbaruesi gjyqësor që bën të mundur takimet e fëmijës me nënën, lë punën për të parë ndeshjen në Izrael…

Sonte në Fiks Fare 20:05.

Top Channel