Glikman takohet me Gabrielin dhe i thotë se Gejthaus do t’i përdorë sekretet e tij për ta lënduar. Gabrieli mendon se e ka fjalën për ish dashnoren e tij Alisën e djalin e saj.

Çdo dite, në Top Channel, ora 18.20

Top Channel