Personazhet e famshëm të botës së spektaklit kanë probleme të ndryshme në jetën e tyre personale.

Disa kalojnë shumë kohë në qendra rehabilitimi për shkak se kanë abuzuar me alkoolin dhe disa sepse e kanë tepruar me drogën. Ka shumë të tjerë që bien në depresion, por ka edhe nga ata që janë të varur nga seksi.

Më poshtë do ju prezantojmë me disa prej tyre.

FOTO GALERI
1/9
Colin Farrell - Aktori ka qenë mjaft i hapur për dashurinë e tij për gratë. Ai përfundimisht hyri në rehabilitim për varësinë e tij ndaj seksit.

Top Channel