Alex Suh është pa dyshim një nga fotografët më të guximshëm në botë.

Për të shkrepur një foto sa më të mirë, ai nuk e ka problem që të qëndrojë vetëm pak centimetra larg krokodilit.

Përveç setit fotografik fantastik, Alex kërkon që të japë edhe një mesazh: këto kafshë në dukje të frikshme nuk i vrasin njerëzit.

Fotografi beson se njerëzit dhe kafshët e egra mund të bashkëjetojnë në harmoni mes tyre, ndërsa krokodilët, sipas tij, nuk janë vrasës njerëzish.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel