Vdekja e njeriut më të afërt gjatë një këmbimi malli me trafikantë të Marsejës e shkatërron Rozin. Vëllezërit Shiara zhduken me drogën, dhe Rozi mbetet me paratë e francezëve, tashmë e vendosur për të gjetur të birin. Ndërkohë, një kryemafioz në Francë merr vesh se djali i tij ka vedekur, dhe për këtë fajëson vetëm Rozin.

Të dielën  në Top Channel, ora 15:35

Top Channel