Alekseji njihet gjithnjë e më shumë me Pavlin dhe miqtë e tij. Sinoda e Shenjtë përpiqet të ndikojë vendimin e Katerinës për t’u martuar, ndërkohë që konti Panin vazhdon të arsyetojë për të drejtën e Pavlit për të trashëguar fronin. Ambasadori rus mbërrin në Kostandinopojë, por duket qartë që nuk është i mirëpritur.

Të premten në Top Channel, ora 21:00

Top Channel