Çdo shenjë zodiakale ka meritat dhe defektet e saj që do të shprehen në veçoritë e karakterit të saktë. Në çdo shenjë mund të gjejmë obsesione.

Ka nga ata që duan të urdhërojnë me çdo kusht, ata që nuk mund të qëndrojnë një minutë dhe ata që kanë maninë e kontrollit.

Astrologjia ndikon në personalitetin tonë, aq sa çdo shenjë zodiakale mund të shoqërohet me cilësi dhe defekte të sakta.

Varësisht nga koha e vitit në të cilën ne lindim, do të kemi karakteristika specifike që do të ndikojnë në gjithë jetën tonë.

Këtu janë obsesionet e secilës shenjë zodiakale.

FOTO GALERI
2/12
Demi - Siguria - Demi është një shenjë kokëfortë dhe racionale që gjithmonë do të bëjë gjëra siç thotë ai. Arsyeja është sepse ai ka frikë nga e panjohura. Ai dëshiron të ketë një jetë të rehatshme e të sigurtë dhe pikërisht për këtë arsye ai do të largohet nga çdo lloj aventure ekstreme.

Top Channel