Çdo shenjë zodiakale ka meritat dhe defektet e saj që do të shprehen në veçoritë e karakterit të saktë. Në çdo shenjë mund të gjejmë obsesione.

Ka nga ata që duan të urdhërojnë me çdo kusht, ata që nuk mund të qëndrojnë një minutë dhe ata që kanë maninë e kontrollit.

Astrologjia ndikon në personalitetin tonë, aq sa çdo shenjë zodiakale mund të shoqërohet me cilësi dhe defekte të sakta.

Varësisht nga koha e vitit në të cilën ne lindim, do të kemi karakteristika specifike që do të ndikojnë në gjithë jetën tonë.

Këtu janë obsesionet e secilës shenjë zodiakale.

FOTO GALERI
1/12
Dashi - Mania e Kontrollit - Dashi është një shenjë e fortë, agresive që i pëlqen të mbajë gjithçka nën kontroll. Ai gjithmonë do të dëshirojë të jetë përgjegjës dhe nuk do të pranojë të ndajë pushtetin me dikë tjetër. Kontrolli për këtë shenjë të zodiakut është një obsesion i vërtetë.

Top Channel