Një zhytës francez ka shkrepur disa foto të mrekullueshme në mes të një tufe peshkaqenësh që po ushqehen me peshq.

Laurent Ballesta ka 4 vite që shkrep foto të mahnitshme nën ujë, por pamjet nga darka e peshkaqenëve janë nga më të rrallat e arkivës së tij.

“Kam një varësi: zhytjet natën në mes të tufës së peshkaqenëve”, thotë fotografi.

Ai ka vite që e ka përgatitur këtë set fotografik, duke studiuar kohën kur ushqehen peshkaqenët dhe përputhjen e vaktit me hënën e plotë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel