Çfarë jemi duke ngrënë? Kjo pyetje është bërë dhe do të vazhdojë që të bëhet, përsa kohë që siguria ushqimore të jetë një temë e mprehtë dhe përsa kohë që në rrugët e trotuaret e qyteteve të tregtohen në mes të ditës produkte ushqimore.

Në tregun tek Shkolla e Baletit në Tiranë ka njerëz që tregtojnë djathë, gjizë e vezë në mes të vapës.

Qytetarët thonë se janë më të kujdeshëm tani dhe nuk blejnë më si më përparë.

“Edhe vetë fshatarët në një vend i blejnë”, thotë një zonjë. “Ka 5 vjet që nuk blej më qumësht në rrugë”, thotë një tjetër.

Top Channel