Një artist izraelit, i martuar prej 10 vitesh, ka realizuar një seri me vizatime që tregojnë përditshmërinë e jetës së tij martesore.

Yehuda Devir dhe gruaja e tij Maya janë protagonistët e vetëm të këtyre vizatimeve shumë interesante.

“Gruaja më ndihmon me konceptin dhe zgjedh ngjyrat. Më pas, unë vazhdoj punën me ilustrimin”, tregon artisti.

Po ju, e gjeni dot veten në ndonjë nga vizatimet e mëposhtme?

FOTO GALERI
1/13

Top Channel