Gina Stewart, nënë e 4 fëmijëve dhe gjyshe e një mbese, merr pjesë në kompeticionin “Maxim Finest 2018”, duke u bërë konkurrencë vajzave të reja.

Me një pamje shumë rinore, do të habiteni kur të merrni vesh se sa pranvera ka mbi supe kjo “vajzë” australiane. Ajo është plot 47 vjeç!!!

“Ndërhyrja ime e vetme është zmadhimi i gjoksit, 10 vjet më parë. Nuk përdor botoks pasi dua të plakem normalisht. Nuk kam sekret. Mendoj se të gjithë janë të bukur. Marr pjesë në konkurs për të frymëzuar femrat që ta duan veten dhe moshën e tyre”, shprehet Gina.

Top Channel