Përfundon numërimi në Qarkun e Vlorës, ja si ndahen mandatet

26/06/2017 00:00

Në Fier ka përfunduar numërimi i 592 kutive dhe nga shifrat përfundimtare Partia Socialiste është kryesuese me 104,350 vota ose 57.05 % të votave.

PD vjen e dyta me 46,929 vota ose 25.66 % të votave. LSI renditet e treta me 12,387 vota ose 11.81 % të votave.

Në Fier ndahen 16 mandate deputetësh dhe në bazë këtyre rezultateve, projeksioni për ndarjen e mandateve është ky: PS 10 mandate; PD 4 mandate; LSI 2 mandat.

Top Channel