Meta: Timoni perëndoi bashkë me bandat e Rilindjes

25/06/2017 21:25

Presidenti i zgjedhur, Ilir Meta deklaroi se timoni ka perënduar bashkë me bandat e Rilindjes.

“Timoni perëndoi bashkë me bandat e Rilindjes. Shqipëria foli. Të gjithë në këmbë për të mbrojtur verdiktin e shqiptarëve”, tha Meta.

Ndërsa reagimi i nënkryetarit të LSI-së, Luan Rama, ishte: “Rilindja në opozitë! Bravo Shqipëri! Mesazhi i Kryeministrit dhe lutjet e tij dëshmi e humbjes totale. Tani nuk ka më kthim, as shpëtim dhe as ngushëllim nga humbja e sigurtë! Udha e mbarë me gjithë timon!”

Top Channel