Pusteci është i pari që ka filluar procesin e numërimit të votave.

Kjo është një zonë e vogël, me rreth 8 kuti votimi, për t’u numëruar.

Ndërkohë, në Berat raportohet se ka përfunduar procesi i dorëzimit të kutive në të pesë KZAZ-të e qarkut dhe pritet që të fillojë numërimi nga çasti në çast.

Në qarqet e tjera, ende po vijon procesi i dorëzimit të kutive nëpër KZAZ-të përkatëse.

Top Channel