Avokati i Popullit thërret mbledhjen për verifikimin e kandidatëve për KLGJ dhe KLP

21/03/2017 00:00

Avokati i Popullit, Igli Totozani, ka thërritur mbledhjen e Komisionit “Ad Hoc” për verifikimin dhe vlerësimin paraprak të kandidatëve për anëtarë të KLGJ dhe KLP nga Avokatia.

Mbledhja do të mbahet ditën e premte, në datën 24 mars, në orën 10:00, pranë zyrave të Avokatit të Popullit.

Top Channel