Hugh Jackman “tërbohet” për herë të fundit

08/03/2017 00:00

Filmi i tij i ri “Logan” grumbulloi 247 milionë dollarë në fundjavën e parë të shfaqjes nëpër kinematë botërore dhe për këtë ka meritë edhe përkushtimi i Hugh Jackman.

Aktori australian, i cili interpreton superheroin Wolverine për herë të fundit, ka postuar një video në Instagram ku tregon intensitetin e rolit të tij.

Me kufje dhe me një mikrofon sipër kokës, Jackman shikon veten si Logan në një ekran të madh dhe riinterpreton një skenë vrapimi në pyll.

Duke vrapuar në vend, Hugh Jackman merr frymë rëndë dhe duket si një kafshë e vërtetë, ashtu siç ia do roli.

Top Channel