Alarm për bombë, evakohen tre stacione treni në Moskë

26/12/2016 00:00

Një alarm serioz për bombë në Moskë ka bërë që më shumë se 3.000 pasagjerë dhe pjestarë të stafit të stacionit të trenit të evakuohen menjëherë.

Sipas mediave ruse, ishin telefonatat paralajmëruese për shpërthime ato që mobilizuan menjëherë autoritetet për marrjen e masave. Policia pritet të kryeje kontrollet për lendë eksplozive në stacionet hekurudhore Kazanski, Leningradski dhe Jaroslavski.

Top Channel