Turqi, qytetarët arrestojnë ushtarakët (Video)

16/07/2016 00:00

Situata në Turqi është drejt normalizimit. CNN turk njoftoi se grushti i shtetit dështoi dhe se shihet një zmbrapsje e ushtarëve që janë pjesë e grupit që organizuan grushtin e shtetit.

Shumë njerëz kanë dalë në rrugë, ndërsa në rrjete sociale janë parë civilë që arrestojnë ushtarë, por edhe forca policore të cilët kanë shoqëruar disa ushtarë.

Top Channel