Capital T dhe Dhurata, kolegë dhe miq

18/06/2016 00:00

Dyshja e këngës “Bongo”, Capital T dhe Dhurata Dora, kanë patur një koncert së bashku në një nga “clubet” e Kosovës.

Të dy këngëtarët, përveç se kolegë, janë edhe miq shumë të mirë, e kur ngjiten në skenë ata dinë si ta ndezin publikun. Këtë gjë mund ta shohim nga fotoja që Capital T ka publikuar në Instagram.

Kohët e fundit thashethemet për një lidhje të mundshme midis të dy këngëtarëve kanë qenë të shpeshta dhe kjo foto vetëm sa i hedh benzinë zjarrit.

Top Channel